Skip to main content
The largest online newspaper archiveArchive Home
Chicago Tribune from Chicago, Illinois • 63
A Publisher Extra® Newspaper

Chicago Tribune from Chicago, Illinois • 63

Publication:
Chicago Tribunei
Location:
Chicago, Illinois
Issue Date:
Page:
63
Extracted Article Text (OCR)

THE HOSLDS GREATEST JiEWSPAKR ysjr, April 5, 1936. I us WELL, 1 LOST AAY MONEY IN A POKES CAME. GET UP 1 TWO-THIRTY TSK-TSKTSK- Kttp 4-4 JUST WANT'-. AMD IF I TELL YOL WHECE 1 a 1 1 1 i i cr I HEAVEN IT YOU TO TELL WE OUR 3EWELRY 15- WILL YVIL.l.IL-: YOUR YOU PRO MOT TO I THOUGHT I HEARD SOMEBODY AIN'T ME. MONEY AND V- TEWELKY)S "ELL' AAY WIFE? AT THfc DOOR.

1 a -V rf WHAT I TIME I IS IT, I 1 KE.EP THE OLD OUY UNDER. THE COVERS, MADAM- HE'S yi7 WELL, GOOD- TT 7 MIGHT A 1 Jf EVERYBODY ii I SHAKIN LIKE A PLATE OF I. I PAWNED OoLLX. IlTHOUCiHT If AW- 'AT, YOU'D BE Jf JH SHJT TL TV T-C(i 4 XT" 6a-v Jf hi 1.1M"'T FIVE-TEN-TWELVE-THIRTEEN JJ WHAT? WHY I THOU6HT HE WAS A POIFMD OP VrtlJRS WITH A 1 DOLLAR 5 AND A uOAR'tR- I'LL BET YOOSE WAS THE LUCKY 'v GUY IAJ THAT fc JWWB 111 TIT SOCE THCOAT IF I'D OF THOUGHT THAT MtXiO WAS A BURCiLAR I'D I I POKER CANie, vHtL0o rLL show vv'i YES, YES. IvHE IF LOO ON- NECK.

AND- COMES -J WHAT? BACK LP) "1 's i-ni Eve-RYtt i OF GRABBED HIM BY TH MECK tiii J'' PAROOM ME, FOLKS. -Ti' i -jK-I I THINK i LEFT i i IV I BLACK-JACK IN tUL ViELL, WHOEVAH IS, DEY A1NT GONNA GIT IN DAT PAMTRY -TC-NIGHT KITTY- AH GOT LOCKED 'OUT' LOCKED OUT AAV EYE! YOU LOCKED DADDY IM I TELL. YA IT AWT ME THAT'S BEEN RAIDIN' THE THE BAMTRY. 1 yw.trrt III', i 1 PANTRY AT 1 i -1 1 AJIdHTJ PAULINE Q. i-fri 'D Advertisement Advertisement I 33v nn GIMME TWO G6E WHIZ I GOTTA HAVE SAV, MOM, A DOLLAR'S A LOT OF MOisJEV, (V; DOLLARS SM, MISTER, MOW THAT DOG.

WONDER WHGRfc MILLION IF SOMEBOOV'D ONLV TELL WHAT'S 1 MUCH O'VUH WANT I KIM GT AM0TH6R DOLLAR HOME FOR THAT DOG? WRoinJG WITH MV ISN'T IT 7 VvH W0ULDNT61VG A WHOL-e WASHES. THESE jpm I Jt" I DOLLAR, WOOLO CLOTHES LOOK 60 0IW6V, I'M ASHAMED TO HANG THEM OUT 1 i'fx to it- fia i n1 hi 51 UK I DON'T MEED A 1 -3 HEV, GRAfMy. WILL VUH DO A FELLA A FAVOR vou up i WHAT MOM BUT REMEMBER- 4 AND USE FELS-NAPTHA SOAP LIKE I DO Vd THAT WONDERFUL GOLQEN SOAP IS SO OU LITTLE AMD TELL ME WHAT THANKS, 0T A DOLLAR Rascal? YOU WERE SAVIN' CRAMFOL OF" REAL NAPTHA GRANNV. IF I HELP VlM ABOUT MOM'S WASHES THAT EVERY SPECK OF- OUT SO LONG THC OTHER DAV DlRT HUSTLES RIGHT OUT 2 fi: i HUMPH VOUR POOR MOTHER WEARS HERSELF OUT OVER HER WASHES. BUT THAT LAZV SOAP SHE USES DOESN'T GET OUT ALL THE DIRT AND THAT'S WHV HER CLOTHES HAvE 11 MA TATTLE -TAL6 6RAV 4 k2 CRANNY- HE KW 00 5TUNTS FEW WEEKS IATER ALREAPy.

DISCOVER for yourself how many grand surprises Fels-Naptha Soap holds for you try it next washday! VES-OOHWWV CHAR6ED ME A DOLLAR FOR-PASSING ON YOUR SHOO! WHERE DID THAT POG Remember, too Fels-Naptha is so safe you can use it for your daintiest silk stockings and undies. It's kinder to hands because there's soothing glycerine in every golden bar. Jot it down on your shopping list ask your grocer for a supply of Fels-Naptha Soap today COME FROM? WELL-See IF CAN TELL UK ABOUT rkLS-NAPTHA SOAP -AfJDTHATS HOkV HE HIS DOG. IT WAS WORTH IT, TOO FEtS -NAPTHA GIVES THE MOST 60RG60US WASHES I'VE EVER HAD See how quickly its richer, golden soap and lots of nap ha speed out every last 1 1 ri i YOUR MOTHER. THAT FEL9-iMAPTriA Mill i rt IS WONDERFULLV EASV OM HANDS.

ANP GREAT FOR VL- I 1 1 i -'1 I 1 bit of dirt. See how much cleaner and sweeter how sunbeamy nJJfhr PNT BE MAD, 6KAWNV SILK VOU RE THE ONE WHO fJ LvTJ 'rrffS HELPED ME GET HIM white your clothes look. No hint of "tattle-tale gray" to make the neighbors gossip 1 wv.

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the Chicago Tribune
  • Archives through last month
  • Continually updated

About Chicago Tribune Archive

Pages Available:
7,803,149
Years Available:
1849-2024